Doctorul canadian Byram Bridle: Vaccinurile ARN mesager – O MARE GREȘEALĂ. “Am crezut că proteina spike este o ţintă antigen, nu ne-am imaginat că proteina spike este ea însăşi o toxină şi o proteină patogenă”

Daniel Vla - Ortodoxie, Țară, Românism

Ministrul sănătăţii Ioana Mihăilă a declarat recent că nu crede “că mai trebuie să aşteptăm rezultate ale unor studii înainte de a fi convinşi că e bine să ne vaccinăm”.

Ministrul s-a referit în mod explicit la vaccinurile produse de Pfizer şi Moderna, în condiţiile în care “milioane de oameni au fost vaccinaţi şi nu au trecut prin efecte adverse semnificative”.

Această “credinţă nestrămutată” ar trebui, poate, supusă unui nou test, necesar în urma unor declaraţii recente ale unui profesor din Canada, doctorul Byram Bridle, specializat în imunologie virală.

În fond, aceasta înseamnă ştiinţa, nu-i aşa?

În cadrul unui interviu acordat realizatoarei de programe radio şi televiziune Alex Pierson, profesorul a spus că vine cu un mesaj înfricoşător, după cum se arată într-un articol de pe site-ul LifeSiteNews, cu titlul “Vaccine researcher admits “big mistake,’ says spike protein is dangerous “toxin'”.

Studii recent publicate arată că proteina spike a fost…

View original post 797 more words

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s